Kim Neirynck schrijft de Grote Prijs 'Stad Waregem' op haar naam

Kim Neirynck schrijft de Grote Prijs 'Stad Waregem' op haar naam
Jumping Waregem was afgelopen weekend alweer een groot succes op het Bloso Domein in Waregem.
De Grote Prijs 'Stad Waregem' werd er gewonnen door Kim Neirynck en R.a.t.m. Z. Zij kregen van de Burgemeester van Waregem hun beker overhandigd. Jan Claeys en Grande J waren net iets trager waardoor zij op de 2e plaats eindigden. Voor Thibault Vermeulen en Impress van het Duckjeshof was er een 3e plaats.
De 4e plaats was voor Kristof Van Vynckt en Fiona Jo Fortynine. De Belgische kampioenen combinatie bij de Young Riders van 2015, Christophe Leutenez en Esteny van de Herkkant eindigden op de 5e plaats.

Over een hoogte van 1m15 was de winst voor Leslie Goethals met Come Love Epona B. Erwin Wulteputte en Leeuw Van Vlaanderen klasseerden zich op de 2e plaats. Maxine Gaelens zagen we terug op de 3e plaats met Dolce van de Nieuwkerkehoeve. Justine Spiessens en Eclipse wonnen de 1m10 reeks.

De reeksen voor jonge paarden zijn bij de WVUR ook altijd goed bevolkt en ook in Waregem was dit het geval. De reeks voor 7-jarigen werd gewonnen door Jordy Van Massenhove en Ashdale Phantom. Dit leverde hen onder andere een nieuwe strijkplank op.
Tom Verduyn en Jade S namen de 2e plaats voor hun rekening. Zij bleven zo Bjorn Vandenbossche voor met Jessie van Maarle. Tom Camerlijnck en Fanturo wonnen de proef voor 6-jarigen voor Benny Naessens (Cirdano vd Vijverhof Z) en Guillaume Ruant (Elyria Sitte).