Joris Vergauwen wint de Grote Prijs in 't Overdijk

Joris Vergauwen wint de Grote Prijs in 't Overdijk
In 't Overdijk te Moerzeke heeft Joris Vergauwen gisteren de 1m25 hoge Grote Prijs gewonnen. Na het basisparcours wisten er 8 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Daarin won Vergauwen met Hardi onder het zadel. Op datzelfde moment won Joris Junior Vergauwen in Hulsterlo de eerste rubriek van de Gouden Laars. Zo vader zo zoon dus!
Steven Van Meersche werd 2e met Great Ben. Voor Jens Baert was er met Rex G een 3e plaats. Axelle Druyts (Boalt Grandanto) en Niki Geenens (Pucina Z) vervolledigden de top 5.

Marthe Heudens en Zillion wonnen de 1m20 reeks. Daarin waren zij sneller dan Joris Vergauwen (Galantis L) en Nathalie Geeraerts (Chelsea). De andere m20 reeks kwam op naam te staan van Steve Auwers met Uppercourt Courage. Laurie Van Camport eindigde op de 2e plaats met Grimaldo S. Jannick Engelen en Handsome Boy van den Dries namen den 3e plaats voor hun rekening.
De 1m15 proef werd gewonnen door Elien Raemdonck met Fara Droeshout. Niki Geenens (Chelsea vd Radjahoeve) en Marthe Heudens (Valicia Volicia) werden 2e en 3e.

Manu De Roeck (Hill Top van het Gavershof) en Joris Vergauwen (Galantis L) wonnen de 1m10 reeksen.

Klik hier voor de uitslagen.