Jerome Guery wint opnieuw in Frankrijk

Jerome Guery wint opnieuw in Frankrijk
Twee weken geleden won Jerome Guery de Grote Prijs van La Baule in Frankrijk. Daarnet kon onze landgenoot opnieuw op Franse bodem winnen. Dit keer won hij in Chantilly de 1m50 rubriek binnen de Global Champions Tour.
Guery kon daarin rekenen op de 11-jarige Holsteiner hengst Alicante (v. Casall). Alicante, die bij EBS ter dekking staat, was de snelste in een tijd van 69:83 seconden. Marlon Zanotelli reed de 12-jarige BWP'er Extra Van Essene (v. Diamant de Semilly) naar de 2e plaats in een tijd van 70:91 seconden.
Romain Duguet en Otello du Soleil klasseerden zich op de 3e plaats.
De top 5 werd vervolledigd met Daniel Bluman (Conconcreto Apardi) en Alberto Zorzi (Rose du Valon).

Op de 10e plaats zagen we Olivier Philippaerts met H&M Challenge vd Begijnakker Z. Jos Verlooy en Caracas noteerden een zeldzame fout.

Binnen de 2 sterren competitie was er voor Arnaud Doem een foutloze rit met Hocus Pocus de Messitert in de 1m40 reeks. Zij eindigden zo op de 14e plaats. Doem was in de 1m35 reeks dan weer goed voor een 11e plaats met Cazanova de la Bouverie.
Bij de 7-jarigen werd Gregory Wathelet 6e met Picobello Jasmine, een dochter van Hello M'Lady. Jos Verlooy en Fayette Sept Z eindigden op de 11e plaats.

Klik hier voor de uitslagen.