Jerome Guery sluit Bordeaux af met een derde plaats in de GP

Jerome Guery sluit Bordeaux af met een derde plaats in de GP
Als laatste proef was er nog de Grote Prijs 'Land Rover' in Bordeaux. Net zoals alle andere proeven buiten één proef ging de overwinning naar gastland Frankrijk. Pénélope Leprevost wist deze Grote Prijs te winnen met de twaalfjarige Nice Stephanie (v. Cardento). Gisteren won haar man, Kevin Staut, nog de laatste manche van de Wereldbeker. In 38.15 seconden kwam de combinatie over de eindstreep.

De tweede plaats was voor de snelle Britse Laura Renwick en de tienjarige Bintang II (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Zij waren juist iets trager dan Leprevost en finishten in 38.90 seconden. Op de derde plaats zien we onze landgenoot Jerome Guery die deze ochtend ook al de 1.50m proef won. Ditmaal reed hij met Grand cru van de rozenberg (v. Malito de Reves). In een tijd van 39.23 seconden kwamen zij foutloos over de finish.

Harrie Smolders en Emerald (v. Diamant de Semilly) werden vierde en Marcus Ehning werd vijfde met Pret a Tout (v. Hiram Chambertin) na een fout in de barrage.

Jos Verlooy en Gregory Wathelet eindigde beiden ook nog in de top tien. Jos Verlooy werd achtste met Caracas (v. Casall) na een balkje in de eerste ronde. Ook Gregory Wathelet kreeg een fout met Citizenguard Taalex (v. Tangelo van de Zuuthoeve) en werd zo negende.

Klik hier voor de resultaten.

Penelope Leprevost_Nice Stephanie Penelope Leprevost_Nice Stephanie 2