Jan Vlemmix wint de rankingproef in Lummen

Jan Vlemmix wint de rankingproef in Lummen
De 29-jarige Jan Vlemmix heeft daarnet op de 'Derby Arena' van Lummen de 1m45 rankingproef gewonnen. Na een barrage met maar liefst 33 combinaties, zette hij als één van de laatste combinaties de snelste tijd neer met Flugel van 't Palmenhof (v. Triomphe de Muze). Lorenzo de Luca werd 2e met de voormalige wereldkampioen bij de jonge paarden, Gangster de Longchamps (v. Orlando). Ashford Farm ruiter Marlon Zanotelli vervolledigde de top 3 met Vera (v. Contender). Voor Jerome Guery en zijn nieuwste troef Zojasper (v. Concorde) was er een 5e plaats. Kevin Gielen (Fariska) en Olivier Philippaerts (Aragorn van Schuttershof) eindigden nog net binnen de top 10.

In de 'Garden Arena' werden er vandaag ook al twee 1m40 reeksen afgewerkt. In de eerste reeks won Lorenzo de Luca met de 11-jarige Tabou Z (v. Treasure Z). Star Horses ruiter Thierry Goffinet werd 2e met Navarro UK. Christoph Verheyen was goed voor de 4e plaats met For Jef vd Wezelse. Vicky Van de Poel eindigde op de 6e plaats met Espero van 't Hof van Eversem.
Cassio Rivetti won de andere reeks met de 9-jarige Lagerfeld (. Lauterbach). Brecht Bille zette de beste Belgische prestatie neer door 4e te worden met Chablis S. Nick Vrins (Falco) en Frederic Vernaet (Gin Guidam) werden 6e en 7e.

Klik hier voor de uitslagen.