Hans Callewaert is de nieuwe kampioen

Hans Callewaert is de nieuwe kampioen
Wilfried Nyssen van LRV Bredene mag straks met Canto (v. Saros van ’t Gestelhof) als West-Vlaams Provinciaal Kampioen  naar het Nationaal LRV-Kampioenschap  te Tielen op 28 september.  Hij won voor Dirk De Mare van LRV Ardooie met Dijon (v. Lord Sinclair I) en Elise Steuve van LRV Lo Reninge met Winnetou (v. Jetset D).  In de klasse Zwaar 2 is de zege voor Kim Claus van LRV Bredene met Orka (v. Conto).

Hans Callewaert blijft als enige foutloos en wint provinciale titel

In het Provinciaal Kampioenschap Springen van de klasse Zwaar wint Hans Callewaert van LRV Ardooie de provinciale titel met V de Vie.  Hij is de enige van de achttien deelnemende combinaties die foutloos kan blijven.  Jonas Vangheluwe van LRV Lo Reninge is met Coco-Chanel (v. Voltys de Ste Hermelle) de snelste vierfouter en wordt tweede voor Ruben Lannoo van LRV Pittem met Belle d’ Or (v. Tresor).

LRV Bredene maakt zich klaar voor Nationale Kampioenschappen

Het Zwaar A-achttal van LRV Bredene is  als enige actief is in de hoogste klasse van de West-Vlaamse groepsdressuur. Ze worden dus logischerwijs  jaar na jaar Provinciaal Kampioen. In Wingene maakte LRV Bredene van hun optreden een stevige en doorgedreven training en de volgers zagen dat het goed was.  Ondanks gebrek aan concurrentie, behoort Bredene elk jaar tot de favorieten voor de nationale titel en dat zal ook dit jaar niet anders zijn. De komende twee weken wordt er ongetwijfeld nog stevig getraind in de kustgemeente door commandant Herman Nyssen en zijn troepen om er helemaal te staan op 28 september.