Guery en Van Den Bosch zorgen voor Belgische overwinningen

Guery en Van Den Bosch zorgen voor Belgische overwinningen
De Belgen zijn goed begonnen aan de eerste dag van Knokke Hippique. Nadat Camille Demolie en Christophe Vanderhasselt al een proef wonnen, volgden nu ook Jerome Guery en Ines Van Den Bosch hun voorbeeld.

Guery won met de 9-jarige Carielle (v. Cartogran) de openingsrubriek van de 5 sterren competitie. Over een hoogte van 1m40 waren zij de beste in een tijd van 27:47 seconden. Daarmee waren zij duidelijk veel sneller dan de 29:68 seconden die Olympisch kampioen Steve Guerdat had neergezet met Dioleen.
Jos Verlooy en zijn nieuwste aanwinst Chelsea eindigden op de 3e plaats. De top 5 werd vervolledigd met Beezie Madden (Coach) en Ramzy Al Duhami (Bayard van de Villa Theresia).

In de daarop volgende 1m40 proef van de 2 ster competitie won Ines Van De Bosch met de 13-jarige Watch Me (v. Cantos).
Elke wedstrijd waar Van Den Bosch aan de start komt wint zij wel minstens één proef, denk maar aan de Global Champions Tour manche van Antwerpen en de Athinas Onassis Horse Show in Saint Tropez.

Regerend Belgisch kampioen bij de Young Riders, Leonie Peeters volgde op de 2e plaats met Sunny Girl. Met Lucas Deryckere en Coco Berlini kregen we een Belgische top 3.

Klik hier voor de uitslagen.

P13A0497 P13A0512 P13A0519 P13A0532