Gold League winst voor Ines Van Den Bosch

Gold League winst voor Ines Van Den Bosch
Vandaag stond er in 's Gravenwezel een nieuwe Gold League op het programma. In de 1m30-rubriek kwam de altijd snelle Ines Van Den Bosch zich alvast voorbereiden op de GCT van Antwerpen, die volgende week plaats vindt. Vorig jaar was de amazone op die jumping ook al erg succesvol. Vandaag won ze de proef met de KWPN merrie Watch Me. In een tijd van 30:99 was zij ruim 3 seconden sneller dan de nummer 2, Stephex amazone Petronella Anderson en Mouse. Ann Carton-Grootjans behaalde met Irvine Ter Doorn een 3e plaats.

Bert Van Den Branden (Brillianthina Van't Ruytershof) en Cedric Broekaert (Farrah van de Kleite) eindigden op de 4e en de 5e plaats.

De 1m20-reeks werd gewonnen door Jean-Andre Souvereyns en Ulin Verte. Zij waren enkele honderdsten sneller dan Rik Hemeryck en Atlantis de Sainte Hermelle, die op de 2e plaats zijn geëindigd. Jean-Andre Souvereyns werd ook nog eens 3e met Ona Ja Z. Plaats 4 was voor Kris Van Bunder (Jolie Van't Zoggehof). Niels Fockaert (Karida Van Den Aard Z) behaalden een 5e plaats.

Klik hier voor de uitslagen.