Gert Bosmans schrijft de Z-reeks op zijn naam bij Stoeterij Mivaro

Gert Bosmans schrijft de Z-reeks op zijn naam bij Stoeterij Mivaro
Op de LRV indoor van Wambeek bij Stoeterij Mivaro heeft Gert Bosmans afgelopen zondag de klasse Zwaar gewonnen.
Met 7 combinaties werd er in de barrage gestreden om de overwinning. Parcoursbouwer Geert Van Rossem had het hen daarin niet gemakkelijk gemaakt. Want zowel de plank als de dubbelsprong op het einde zorgde ervoor dat er met nog 1 combinatie te gaan niemand foutloos wist te blijven.
Maar uiteindelijk wist Gert Bosmans uit Herent als laatste starter toch foutloos te blijven. Hij schreef zo deze klasse op zijn naam met Arona van de Rozendaal. Leslie Van Hamme en Hypnose eindigden op de 2e plaats voor Maai Steenwegen en Globe Ter Wilgen.
De top 5 werd vervolledigd met Jan Lamberts (Elithio v. Meeldersbroeksheide) en Niel Vangelder (Imogen de Regor).

In de voormiddag werd de klasse Midden gewonnen door Delphine Coomans en Gitta van het Tweevijvershof. Zij waren sneller dan Inez De Proft (Davenport Bleu) en Jimmy Elshoecht (Fallage van 't Soleinde).
Wie in de namiddag geen enkele fout zou maken in deze reeks, die ging naar huis met de beker! De enige die daarin wist te slagen was Jeroen Van Damme met Evita. Coomans en Gitta eindigden dit keer op de 2e plaats met 4 strafpunten in de barrage. Liesbet Troch en Gismau van de Brandwijnhoeve waren de snelste met 4 strafpunten in het basisparcours.

De reeksen van de klasse Licht werden telkens gewonnen door Jan Lamberts. Hij won met Femme Fatale LV Z en Denver van het Broekdal.