Fokkerij 111 domineerde op de VOR kampioenschappen

Fokkerij 111 domineerde op de VOR kampioenschappen
Het voorbije weekend was er de eerste editie van de VOR kampioenschappen voor 4, 5 en 6 jarige paarden bij Manege De Kraal in Zandhoven.

Het kampioenschap voor 6-jarigen werd gewonnen door Thomas Van Minnebruggen met Jasper 111 (v. Clovis 111). Tom D'Haeyere en James v.d. Oude Heihoef waren goed voor de 2e plaats. Jan Caers en Janus eindigden op de 3e plaats.
Jessica Geurts en Kentucky wonnen het kampioenschap bij de 5-jarigen. Zilver was er voor Stijn Vandesteene met Piepke 111 Z. De bronzen medaille ging naar Nick Vrins met Karmel van de Watering.

Het kampioenschap bij de 4-jarigen kreeg 8 combinaties die in de finale foutloos bleven over de twee omlopen. Daarbij waren er 3 fokproducten van de fokkerij 111 bij met Don Juan 111 Z, Axel 111 Z en De Flor 111 Z.


image1Deze regionale wedstrijd was meteen ook het laatste evenement op de Kraal. Nu starten alle voorbereidingen voor de 1 en 3 ster concours die eind augustus doorgaat. Op zaterdagavond zal er ook de eerste editie van de 'Foal Auction 111' zijn.

Meer informatie hierover is te raadplegen via www.dekraalinternational.com en www.foalauction111.com!


Klik hier voor de video van De Flor 111 Z.