Finalisten Gouden Laars zijn bekend

Finalisten Gouden Laars zijn bekend
Tijdens CSI Lier (13 - 16 november) staan alle Gouden Laars finales op het programma. De finalisten voor die finale zijn sinds deze ochtend ook bekend. De leider bij de Young Riders (1m40) is de eindwinnaar van vorig jaar Yoeri Braems met Stardust Z. Dankzij zijn overwinning vorig jaar won hij een wilcard voor de Gucci Masters in Parijs. Niels Fockaert, die vorig jaar door een langdurige blessure de finale moest missen, staat op de 2e plaats met Ballerina van den Aard. Valerie Vleugels en Cynthia van de Boslandhoeve staan voor aanvang van de finale op de 3e plaats.
Yentl Baert staat aan de leiding in het 1m30 klassement met Fantast van het Indihof. Ruben Mulders (Daskia Bormes) en Joke Van Inderdael (Dagano van den Achterste Dries) staan op de 2e en 3e plaats.

In het 1m40 klassement bij de Junioren staan drie ruiters bovenaan die een uitstekend seizoen achter de rug hebben. Pieter De Brabandere staat aan de leiding met Dalton van de Dorpshoeve. Begin dit jaar stuntte het duo nog in de Grand Prix van de 2 sterren concours in Roosendaal. Gilles Thomas, de vice-Europese kampioen staat op de 2e plaats met Chatman. De nummer 3 in het klassement is Bunoit Moeskops met Hilton de Mereyt, het duo werd in Gesves 2e in de Beker van België voor 7-jarige paarden.

De Nationale LRV kampioen Cedric Poets staat in de 1m30 reeks aan de leiding met Valiena van het Gildenhof en de 1m20 reeks met Davina van de Heuvelhoeve.
Bij de Scholieren staan Thibault Philippaerts (Lajolie 3) en zijn streekgenoot Alexander Housen (Poney Z) aan de leiding.

Er zijn wildcards te winnen voor de internationale concours van Mechelen, Gent en Beervelde.

Klik hier voor de finalisten.