Elisa Strubbe op herhaling bij Stal Hulsterlo

Elisa Strubbe op herhaling bij Stal Hulsterlo
Bij Stal Hulsterlo te Meerdonk wordt er tot en met zondag gesprongen in de Gold League competitie. Het hoofdnummer van de dag was een 1m40 proef. Die werd gewonnen door Elisa Strubbe met Soir des Quarts. Vorige week woensdag won het duo daar ook al de Grote Prijs van de Silver League. Zij wonnen in een tijd van 31:18 seconden. Thomas De Wit werd 2e (32:93) met D-Armel van 't Kamerveld. De 3e plaats was voor Bart Clarys met Best Mix Cigane Z. De top 5 werd vervolledigd met Dimitri Taeijmans (Don's Diamant) en Michael Korompis (Cerona van Beek).

Eerder op de dag werd er een 1m30-rubriek afgewerkt en die werd gewonnen door Jan Claeys. Met Charmeur Van Het Kloosterhof zette hij de onklopbare tijd van 64:98 seconden neer. Dat was ruim 2 seconden sneller dan de nummer 2, Niels Fockaert. Die sprong met Garfield van Den Aard naar de 2de plaats in 67:37 seconden.
Jan Claeys wist zich ook nog op de 3de plaats te klasseren. Daar zagen we hem terug met Grande J. Elisa Strubbe klasseerde zich met Andante op de 4de plaats. De top 5 werd afgesloten door Caroline De Laet en Jobless van't Ravennest.

In de 1m20-rubriek was Anthony Wellens dan weer de beste. Hij kon rekenen op Jamara van de Moortelshoeve om de snelste tijd van 31:34 seconden neer te zetten. Thomas De Wit nam met Ischa van het Moleneind de 2de plaats voor zijn rekening in 32:27 seconden. Op 3 kregen we Jorik Vervoort en Firstbreaker-M.

Klik hier voor de uitslag.