Dubbele winst voor nationale kampioene Ann-Florence Noppe

Dubbele winst voor nationale kampioene Ann-Florence Noppe
De Flandria Ranch in Torhout vormde vorige week zondag het decor voor de West-Vlaamse LRV ruiters. Voor de reeksen van de klasse Zwaar en Midden waren er twee omlopen.

Zo won Geert Storme uit Westkapelle de eerste omloop van de klasse Zwaar met Heather 't Hof Ter Kalvekete. Ruben Lannoo en Belle D'Or behaalden een 2e plaats. Voor Robin Dupon en Breezer van de Roterijhoeve was er een 3e plaats.
De top 5 werd vervolledigd met Tijs Vandenberghe (Gamine v 't Stekje) en Celien Vervaeke (Daikin).
In de namiddag wonnen Isabel De Rycker en Gentlemen van Loheky deze reeks. De amazone uit Sijsele was in een barrage met 2 combinaties sneller dan Fien Lannoye. Steven De Cock was met Farah van 't Heerenveld de snelste vierfouter in het basisparcours. Tim Vanhevel (Genesis van 't Bergenhof) en Robin Dupon (Breezer van de Roterijhoeve) werden 4e en 5e.

De klasse Midden kwam op naam te staan van Ann-Florence Noppe en Tiara. Zij bleven Siska Lannoo (Erle Hof Ter Zeedycke) en Stefanie Callens (Heidira vh Vliegenhof Z) voor.
Later op de dag won Noppe opnieuw met Tiara. Jonas Vangheluwe reed Ilouna naar de 2e plaats. Tom Kindt en Ilona van de Rozeboom klasseerden zich op de 3e plaats.
Noppe en Tiara wonnen in de zomer van 2014 nog het nationaal kampioenschap in de klasse Licht.

Jolien Demeyer en Grappa vh Pijnvenhof wonnen de klasse Licht.