Drie op drie voor Frederik Dekens

Drie op drie voor Frederik Dekens
Drie indoors ver en drie overwinningen voor de regerende Nationale en Provinciale kampioen. Frederik Dekens won bij Sportstal Vanderhasselt de klasse Zwaar met zijn kampioenen merrie Narcotique des Monts. In een barrage met drie was hij 2 seconden sneller dan Gert Bosmans en Arona van de Rozendaal. Bosmans werd ook nog 4e met Grand Fou. Gert Dierickx was goed voor de 3e plaats met Hoela Hoep van 't Hof van Payz. Op de 5e plaats eindigde Nils Meersman met Bingo.

Jozefien Lemaire reed Felinke van de Rispen, een product uit de eigen fokkerij, naar de winst in de klasse Midden. Nathalie Geeraerts en Fee van de Zandloper, afgelopen zomer nog goed voor de 2e plaats op het HGVBB amazone kampioenschap, eindigden op de 2e plaats. Celien Meert en Calypso volgden op de 3e plaats.
In de voormiddag was Jan Lamberts de beste in deze reeks met Ezra van Waereek. Jonas Meersman (Errata SI) en Luc Berghmans (Cederik ML) vervolledigden de top 3.

In de klasse licht gingen de overwinningen naar Jeroen Van Damme (EMS van de Rostal) en Ine Verdoodt (Ester van den Dael).