Derde plaats voor Irenice Horta in de Young Horses finale

Derde plaats voor Irenice Horta in de Young Horses finale
Daniel Deusser is deze ochtend 3e geworden in de finale van de Young Horses op de 4 sterren wedstrijd van Wiesbaden in Duitsland. Hij kon hiervoor rekenen op de 7-jarige Irenice Horta (v. Vigo d'Arsouilles). Irenice komt uit de fokkerij van Wim Van Rossem uit Ternat. De moeder van Irenice is Erenice Horta (v. Diamant de Semilly) waarmee Edwina Tops Alexander op 5 sterren Grand Prix niveau springt. De voorbije jaren zagen we Walter Lelie met Irenice (foto) aan het werk.

De winst in deze finale ging naar de Duitser Patrick Stühlmeyer met Edelmann 43 (v. Escudo I). Zijn landgenote Janne-Friederike Meyer werd 2e met Chloé (v. Chippendale Z), ex Chloe vh Kapelhof Z. Vorig jaar werd deze nog Belgisch kampioen bij de 7-jarigen met Penelope Leprevost. Op de 5e plaats zagen we nog een Belgisch gefokt paard met Hilary van 't Paradijs (v. Carabas vd Wateringhoeve). In het zadel zat de Argentijn Jose Maria Larocca.
Bertram Allen werd 9e met de BWP'er Izzy By Picobello (v. Cicero Z). Bertram kocht deze twee jaar geleden op het Wereldkampioenschap in Lanaken bij Luc Ruant.

Klik hier voor de uitslag.