De Baltica Tour bereidt zich voor op haar Summer Tour

De Baltica Tour bereidt zich voor op haar Summer Tour
De Baltica Summer Tour zal plaatsvinden van 9 tot 28 augustus in de Ciecicinko Stables in het Noorden van Polen.
Gedurende drie weken zullen er verschillende wedstrijden georganiseerd worden:

• CSI2*/CSI2*/CSI3* • CSI1*/CSI1*/CSI1* • CSIYH1*/ CSIYH1*/ CSIYH1* • CSICh-A/CSIJ-A • 8 Longines ranking classes • 1 kwalificatie voor het EK Senioren – Gothenburg 2017 • 3 kwalificaties voor het EK voor Juniors en Young Riders – Samorin 2017 • Prijzenpot 310.000 Euro

Baltica 2

De Baltica Summer Tour is alvast in volle voorbereiding. De organisatie wil niets aan het toeval overlaten zodat alles optimaal loopt van 9 tot 28 augustus. Ze wil alle paardenliefhebbers, ruiters van over de hele wereld - zowel de meest bekende als de Junior en Children- en tot slot ook het publiek een geweldige ervaring laten beleven. De organisatie wil dat iedereen van de sport kan genieten.

Tijdens de Baltica Equestrian Tour staan mensen centraal. Uitzonderlijke en goede ruiters die hoog geplaatst staan op de wereldranking zullen tijdens deze wedstrijd aan de start komen. Ze zijn erg intensief met hun sport bezig en nemen deel aan wedstrijden over heel de wereld. We denken dan aan Beezie Madden, Cameron Hanley, Janne Friederike Meyer, Abdullah Al Sharbatly, Robert Smith, Marc Bettinger, Santiago Lambre, Linda Heed, Bjorn Nagel en verschillende andere.

Baltica 3

Tijdens de voorbereidingen van Baltica, laten we niets aan het toeval over. We werken samen met de beste professionals en verschillende bekenden namen. Onze strategie is simpel: we sluiten geen compromissen. Om die reden werken we elke dag erg hard om topkwaliteit te kunnen garanderen. We werken samen met verschillende parcoursbouwers zoals Bernando Costa Cabral, Elio Travagliati en Louis Konickx. Naast de verschillende parcoursbouwers kunnen we ook juryladen, stewards, vrijwilligers, techniekers, fotografen en cameramannen tot ons team rekenen.

De liefde voor onze sport is in de Ciekocinko Stables van de lente tot de zomer alleen maar groter geworden en zal tijdens de Baltica Tour haar hoogtepunt kennen. Zorg dat je erbij bent!

Baltica 4