Christophe Vanderhasselt blijft Harrie Smolders voor in GP Hulsterlo

Christophe Vanderhasselt blijft Harrie Smolders voor in GP Hulsterlo
De 1m45 Grand Prix van de Gold Cup in Hulsterlo werd vanavond gewonnen door Christophe Vanderhasselt en Pin Up D'Hammer. Zij waren in de barrage duidelijk sneller dan Harrie Smolders en Alex (ex. Maureen Bonder). Smolders werd ook nog 5e met Colnardo. Thomas De Wit en Daiquiri van de Moortelshoeve eindigden op de 3e plaats. Voormalig Wereldkampioen Philippe Le Jeune nam de 4e plaats voor zijn rekening met Loro Piana Filou de Muze.

In de 1m40 rubriek toonde Steven Van Meersche nog eens zijn goede vorm. Hij won met Great Ben en werd 2e met Foxy Lady. Christophe Vanderhasselt en Edel Vitseroel waren goed voor de 3e plaats. De top 5 werd vervolledigd met Harrie Smolders (Aiyetoro) en Thomas Leemans (Anouschka de Beclo).
De Nederlander Ivo Biessen won de 1m35 reeks met Carina. Stephex Stables ruiter Robinson Maupiler werd 2e voor Philippe Le Jeune en Cantiano.
Over een hoogte van 1m30 was de winst voor Steve Lefevre met Dominant Ter Doorn. Bart Bomere (Dorrado) en Thomas Van Minnebruggen (Filliberke) werden 2e en 3.

Klik hier voor de uitslag.