Christophe Leutenez wint de Grote Prijs in Torhout

Christophe Leutenez wint de Grote Prijs in Torhout
In de New Flandria Ranch in Torhout heeft Christophe Leutenez de Grote Prijs van de WVUR gewonnen. Na het 1m25 hoge basisparcours wisten er 14 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Daarin was Leutenez de beste met Esteny van de Herkkant. Tijden het indoorseizoen werd Leutenez nog uitgeroepen tot de beste U25 ruiter in het Zilveren Spoor. Axel Vandoorne was goed voor de 2e plaats met Ribery. Voor Kenneth Boucquez en Glow Light van Hof Ter Ede was er een 3e plaats. Kristof Degrendel (Ive Z) en Eline Deman (Bijoux van de Ringhoeve) vervolledigden de top 5.

Pieter De Brabandere was met W-Happy vd Lindehoeve Z de winnaar van de 1m20 reeks. Daarin bleef hij Bjorn Vandenbossche (Cleo van de Hille) en Oscar Callens (Jaloubet van de Oosthoeve) voor.
De 1m10 reeksen werden gewonnen door Aaron Vroman (Northon du Ry), Isabelle Debeuf (Gofine), Sander Logghe (Guinesse van Nieuwendaele) en Megan Bouckaert (Kathalina Ter Leen).

In de reeks voor 7-jarige paarden ging de overwinning naar Cederick Deknudt en Isolde van de Kaai. Philippe Vandoorne werd 2e met Ilano van Blommerschot en 3e met Dreamcatcher van 't Oudmolenhof.

Klik hier voor de uitslagen.