Buytaert en Housen winnen elk een Grote Prijs

Buytaert en Housen winnen elk een Grote Prijs
Het tweede luik van het 'Horse and Friends Event' in het Sentower Park werd vandaag afsloten met de verschillende Grote Prijzen van de Euro Regio.

De Grote Prijs (1m30) voor senioren werd gewonnen door Sandra Buytaert en Canadien. Zij wisten zich samen met 9 andere te plaatsen voor de barrage. Jan Motmans en Dublin van Overis eindigden op de 2e plaats. Gert Bloemen werd 3e met Eurli Fravanca. Marijn Poelmans (Izmir van Eeckelghem) en Joris Geenen (Ibadan vh Smisehof) vervolledigden de top 5.

Bij de jeugd won net als op vrijdag Alexander Housen met Rusdeski deze Grote Prijs (1m30). Hij bleef Jens Vandenberk (Pronto van Overis Z) en Monique Becker (Wydney) voor. Jef Wellens klasseerde zich op de 4e plaats met Imke van het Kiezelhof. Ines van den Bosch en Infinity van de Heffinck namen de 5e plaats voor hun rekening.

De 1m25 proef voor Children en Junioren werd gewonnen door Simon Morssinkhof en Notre Star. Stephanie Vermeulen (Golden Penny C) en Rune Reynders (Izzy) werden 2e en 3e.
Brecht Goossens en Jonas van Berkenbroek schreven de andere reeks voor Senioren op hun naam. Dirk Geenen werd 2e met Ibelle V. Anne Dries en Ananda gingen als 3e door de finish.

Andere winnaars vandaag waren Leen Geysen met Flek v/h Ijzerenlindehof (1m15 senioren), Cedric Poets met Barones vd Heuvelhoeve (1m15 children/junioren), Caro Belle De Hornois met Don't think twice (1m15-1m25 pony's) en Yanne Schaerlaeken met Amber Eclipse (1m05 pony's).

Klik hier voor de uitslagen.

090320 090325 090677