Belgen blijven presteren in Roosendaal

Belgen blijven presteren in Roosendaal
Daarjuist vond in Roosendaal de laatste proef voor jonge paarden plaats. Zowel zes- als zevenjarige paarden kwamen in deze proef aan de start. Twaalf combinaties bleven foutloos en gingen door naar de barrage. In deze barrage was er ook plaats voor twee Belgische combinaties.

De overwinning ging naar de Duitser Marcel Marschall en de zevenjarige Chrystal 17 (v. Carentan). Zij kwamen over de finish in 34.01 seconden. De tweede plaats was voor de Nederlander Kevin Jochems en de Cicero Z van Paemel-nakomeling Ecifee, die in een tijd van 34.82 seconden over de eindstreep kwamen. Op drie zagen we de Zweedse Erika Lickhammer en Jazou van het Nerenhof (v. Diktator van de Boslandhoeve).

Verder in de top vijf zagen we de Nederlander Mitch Laseur met Escape (v. Indoctro) en onze landgenoot Tom Dhaeyere (foto) met James V.D Oude Heihoef (v. Douglas).

Op de achtste plaats zagen we onze landgenoot in vorm Thiery Goffinet met Think Twice 111 Z (v. Toulon). Deze combinatie had een snelle tijd in de barrage, maar kregen een fout. Kirsten Rombouts (Euptric Van Beek) en Jean-Christophe De Grande (Flyminco) kregen beide in de basisomloop vier strafpunten aangerekend, maar eindigden wel nog in de top twintig.

Klik hier voor de volledige uitslag