Axelle Druyts wint de Grote Prijs van Jumping With Love

Axelle Druyts wint de Grote Prijs van Jumping With Love
Sinds enkele jaren vormt manege Bruneel in Kampenhout het decor voor één van de gezelligste jumpings van de regio.
Vier dagen lang stond alles er in het teken van de regionale HGVBB wedstrijd 'Jumping With Love'. Het hoogtepunt was afgelopen zondag de Grote Prijs. Daarin streden 7 combinaties om de overwinning in een spannende barrage. Uiteindelijk bleef enkel de top twee foutloos en de snelste daarvan was de Antwerpse amazone Axelle Druyts.
In een tijd van 36:73 seconden won zij met Centurio HO. Arno Boon en Benita volgden in 36:88 seconden op de tweede plaats.
Gert Bosmans was met Arona van de Rozendaal nog sneller (34:77) maar kreeg onderweg een springfout. Zara Poels eindigde met Annemoon op de vierde plaats. De vijfde plaats was voor Koen Verdegem met Harry Van Egenhoven. Verdegem won begin deze maand nog de Beker van België.

Danny Van Es won op zaterdag de 1m20 proef. Onder het zadel had hij de dekhengst Cantchelaro. Gert Verschoren (Corrinne Z) en Kevin De Cuyper (Rox de la Bigarderie) werden tweede en derde.
Op donderdag won Van Es zijn partner Ellen De Swert deze reeks met Escape. Gert Bosmans (Grand Fou) en Danny Van Es (Cantchelaro) volgden op de tweede en derde plaats.

Van Es domineerde ook de Kleine Grote Prijs (1m15). Die won hij met Conpardie Z, daarnaast werd hij ook nog tweede met Cargo Z. De derde plaats was voor Pheadra Haegeman en Escudo vt Riethof.
De 1m10 reeksen werden gewonnen door Danny Van Es (Cargo Z) en Brent Monseu (S Havel Boy).

Klik hier voor de uitslagen.