Audrey De Bock en Gilles Thomas staan aan de leiding bij de Gouden Laars

Audrey De Bock en Gilles Thomas staan aan de leiding bij de Gouden Laars
Na de 6e manche van de Gouden Laars staat Audrey De Bock in het klassement voor Young Riders aan de leiding in de 1m40 reeks. Met Gipsy King won de Oost-Vlaamse amazone al twee manches. Stephan Verschuere (Hors Class Flandria) en Yentl Baert (Fantast van het Indihof) staan voorlopig op een 2e en 3e plaats.
Yentl Baert en haar topper Fantast staan momenteel wel aan de leiding in het 1m30 klassement. Esther van der Kant en I Don't Know volgen op de 2e plaats voor Audrey De Bock en Gipsy King.

Bij de Junioren staat Belgisch kampioen Gilles Thomas aan de leiding in de 1m40 reeks. Het duo won al 3 manches dit seizoen. Sara Van Avermaet (Freestyle) en Lynn D'Have (Comme D'Api vd Hacienda Z) volgen op de 2e en 3e plaats.
Jenny Pauquet en Volumia C staan aan de leiding in het 1m30 klassement voor Cedric Poets (Valiena van het Gildenhof) en Mauro Taeymans (Forza van het Dellenhof).

Rune Reynders won bij de Scholieren al 3 manches van de 1m20 reeks en staat zo aan de leiding met Izzy. In de 1m10 reeks die gesponsord wordt door Equnews is het Yne Saeys die aan de leiding staat met Capalivia Z.

Klik hier voor de volledige tussenstand.