Anouk De Proft en Dries Vlayen winnen in Oud-Heverlee

Anouk De Proft en Dries Vlayen winnen in Oud-Heverlee
Afgelopen zondag vond in de Ruiterschool te Oud-Heverlee de LRV indoor van de ponyclub Tienen plaats.
In de voormiddag was er het stijlrijden en in de namiddag werden de Barema A proeven verreden.

Anouk De Proft uit Opwijk wist zowel de Barema A als stijl van de hoogste reeks, D-Midden te winnen. De Barema A won ze met Korina Van Het Puttenhof. De tweede plaats was in deze reeks voor Dries Vlayen uit Vissenaken-Glabeek met Tranquila. Op drie zagen we opnieuw Anouk De Proft maar dan met de pony Miranda van de Vondelhoeve.

De eerste plaats bij het stijlrijden van deze reeks moest ze delen met Dries Vlayen. Anouk met Thai Rouan en Dries met Tranquilla kregen beide 75 punten. De derde plaats was hier voor Lise Van Vuchelen uit Sint Joris Winge met Ninja-V, zij kreeg een 74 voor haar stijl.

In de reeks C-Midden kwamen er maar 2 combinaties aan de start. Anouk Casteels uit Herent wist hier zowel het stijlrijden als Barema A te winnen met haar pony Beauty.

In de hoogste reeks van de B-pony's, B-Licht, wist Vic De Plecker uit Merchtem met Liesje te winnen in barema A. De tweede plaats was voor Eva Verdoodt uit Opwijk met Bijou. Derde plaats was opnieuw voor Vic De Plecker maar ditmaal met Belle. De winst in het stijlrijden was voor Lauren Blommaert uit Opwijk met Troushka, zij kregen 77 punten voor hun stijl. Eva Verdoodt werd opnieuw tweede met Bijou met 74 punten en de derde plaats was voor Vic De plecker met Belle met 73 punten.

Myrthe Coeckelbercks uit Vissenaken-Glabbeek wist met haar pony Orchid's Nina de reeks D-Licht te winnen. Shauni Van Opstal wist met O'Luigi Van De Sollenberg het stijlrijden te winnen, de jury beloonde haar stijl met 76 punten.
Lente Dierickx uit Opwijk wist de reeks C-Licht te winnen met Ilona van de Bochten. Ook in het stijlrijden bleek Lente Dierickx de sterkste met 74 punten .

12271266_932608780147256_983228745_o   12268969_932627843478683_1893164736_o