Alweer een overwinning voor Jens Vandenberk

Alweer een overwinning voor Jens Vandenberk
Jens Vandenberk bewees twee weken geleden in Lummen al dat hij aan een uitstekend zomerseizoen bezig is, en dat bevestigde hij vandaag weer. Tijdens de "Longines Spring Classic of Flanders" in Lummen was hij opnieuw de beste, dit keer in een 1m35-proef met aparte barrage. Slechts 6 combinaties wisten zich voor de barrage te plaatsen, en Vandenberk kwam daar als overwinnaar uit. Met de 8-jarige Devotion (v. Calvaro) zette hij de snelste tijd neer van 38:44 seconden. Deze combinatie won gisteren ook al een proef hier in Lummen.

Thomas De Wit kwam aardig in de buurt. Met Daisuiri van de Moortelshoeve (v. Quasimodo vd Molendreef) ging hij door de finish in 39:42 seconden, goed voor de 2de plaats. Ben Van den Driessche nam met Henco van de Lijnsaerd (v. Contact van de Heffinck) de 3de plaats voor zijn rekening. 

Wilm Vermeir reed de Emerald van't Ruytershof zoon Izmir van Eeckelghem naar de 4de plaats. Virginie Thonon vervolledigde met Calinka du Bois des Isnes de top 5 na een springfout in de barrage.

Klik hier voor de uitslag.