Aliki Rotsaert domineert halve finale Jeugd Cup Stijlrijden

Aliki Rotsaert domineert halve finale Jeugd Cup Stijlrijden
Afgelopen zaterdag vond er in Meerdonk de halve finale van de Jeugd Cup Stijlrijden plaats. De beste combinaties mogen door naar de finale die tijdens Jumping Mechelen wordt verreden.

Aliki Rotsaert staat op de eindranking zowel bij de pony's Grote Maat als Kleine Maat op de eerste plaats. Met Vitesse M behaalde ze in totaal 98 op 100 rankingpunten bij pony's Grote Maat. De tweede plaats ging naar Ona Corthauts en Orchid'S Neptunes met 91 rankingpunten. Op drie zagen we Charlotte Van Bellinghen en Popeline De L'Aube met 90 punten. De top vijf wordt vervolledigd door Shauni Van Opstal met Danouska "B" Van Het Juxschot en Riece Meskens met M'Gulliver. Ze kregen respectievelijk 89 en 88 punten.

Bij de pony's Kleine Maat won Aliki Rotsaert met Manor'S Top Jet M. Met deze pony kreeg ze maar liefst 99 op 100 rankingpunten. De tweede plaats was voor Yenthe Oste en Beekzicht'S Nina met 98 punten. Brons ging naar Auke De Neve en Igor met 92 punten. Verder zagen we nog Luka Roman met Dakota Vd Kristinahoeve en Amelie Vanderbruggen met Forest Fire op de vierde plaats. Zij kregen beiden 91 rankingpunten.

Bij de paarden 1m10 was het Femke De Graaf die met goud en zilver naar huis mocht gaan. Met Joker Van De La Rosteehoeve behaalde ze in totaal 99 rankingpunten. Met Hami Des Violettes waren dat 98 punten. De derde plaats was voor Nikita Meevis en Warrior V met 96 punten. Lisa Dierickx (foto) met Calvin en Claude Luczak met Uranie D'Hyrencourt behaalden een vierde en een vijfde plaats met 91 punten.

Op een hoogte van 90 cm was het Maroussia Agneessens met Aquitano Van Groenhove Z die de eerste plaats behaalde met 98 op 100 rankingpunten. De tweede plaats was voor Senne Winkelmans en Baxte De Loou met 97 punten. Op drie zagen we Amandine Vanhoutte en Just In Time Van Berg Op Zoom met 96 punten. De top vijf werd vervolledigd door Lobke Demeyer met Canstavio Van De Hunters en Sana Bouazza met Wiepke. Zij behaalden respectievelijk 91 en 87 punten.

Klik hier voor de selectie pony's Grote Maat.
Klik hier voor de selectie pony's Kleine Maat.
Klik hier voor de selectie paarden 1m10.
Klik hier voor de selectie paarden 90cm.