Aiko Paridaen vooraan in de Grote Prijs van Maubeuge

Aiko Paridaen vooraan in de Grote Prijs van Maubeuge
Ook in het Franse Maubeuge wordt er volop gesprongen. Zonet werd daar de 1m60-hoge Grote Prijs verreden. Die werd gewonnen door Harold Boisset en de Zangersheide merrie Quolita Z (v. Quasimodo Z). Hij reed een foutloze barrage in 42:14 seconden, goed voor de 1ste plaats. Zijn landgenoot Nicolas Deseuzes volgde op de 2de plaats. Hij zette met Quilane de Lezeaux (v. Grenat De Grez) een tijd van 43:19 seconden neer. Alexandra Francart vervolledigde met Quelstar Du Vic Bilh (v. Fusain Du Defey) de top 3.

De Braziliaanse ruiter Stephan De Freitas Barcha behaalde met Landpeter Do Feroleto (v. Landritter) een 4de plaats. Op 5 zagen we Philippe Lazare en Salto De Sam (v. Chef Rouge) terug.

In de overige proeven deden onze landgenoten het erg goed. In de 1m35-rubriek (3 ster) was er een 6de plaats voor Yves Vilain en Belle Fee d Or (v. Riesling Du Monselet).
In de Grote Prijs van de 1 stercompetitie (1m30) behaalde Aiko Paridaen een mooie 2de plaats met Alpenfee (v. Gentleman).
Voor Gaetan Stalpaert en Icarus du Petit Lannoy (v. Cardento) was er een 4de plaats. Muriel Igalson en Valito D'Ecaussinnes (v. Malito De Reve) behaalden een 7de plaats. Sebastien Berlemont stond met Bingo van de Kapel (v. Obus Delcour Wisbecq) op de 10de plaats.

Tot slot was er nog een 1m40-proef. Daarin wist José Thiry met Denychin Ryalk Lobstination (v. Chin Chin) een 3de plaats te behalen.

Klik hier voor de uitslag.