FHE standhouder in de kijker: Horse Lounge Aalst

FHE standhouder in de kijker: Horse Lounge Aalst
We zien hen al geruime tijd op het voorplan treden als partners van steeds meer Belgische topruiters, en sedert vorig jaar mogen we hen ook op Flanders Horse Event verwelkomen. Het was vorig jaar al voor menig bezoeker moeilijk om er onberoerd voorbij te lopen, en ook dit jaar zal Horse Lounge voor de nodige verleiding zorgen als standhouder op ons evenement. We spraken met oprichter Gino Moreels over zijn concept store.

“Het is nu het tweede jaar dat wij standhouder zijn op Flanders Horse Event”, vertelt Gino. “Mijn dochter Eliza Moreels (BRA) reed mee op tweesterren niveau, en zo hebben wij het evenement leren kennen. Onze winkel is in Aalst, maar we wonen in Lochristi, dus Flanders Horse Event ligt ideaal voor onszelf en ons cliënteel. Is er iets niet op de stand, dan kunnen de bezoekers naar de winkel komen.”

“Het idee achter Horse Lounge is producten van een hoger gamma, de betere merken, voor te stellen. Daarin moet je een keuze maken, en dus vind je bij ons niet alle merken maar een selectie van wat binnen onze visie past. Zo werken wij reeds samen met Equiline, Cavalleria Toscana, Samshield en Alberto Fasciani en lanceren wij regelmatig nieuwe merken.”

Onze topruiters hebben in ieder geval de weg naar Horse Lounge gevonden: zo wordt dubbel Belgisch kampioen dressuur Numa Verberne gekleed door de concept store. Springruiter Yentl Baert mag op de steun van Horse Lounge rekenen, net als jeugdruiter Eliah Pieters en para-equestrian amazone Barbara Minneci.

“Mijn vrouw, Alexandra di Todaro, is gepassioneerd door dressuur. Zij is al naar verscheidene kampioenschappen mee geweest, denk aan Vidauban, het BK in Hulsterlo,... Ikzelf ben meer bezig met het springen. Zo hebben we elk onze specialiteit.”

Over de samenwerking met Flanders Horse Event is Gino zeer tevreden:

“Het contact met de organisatie is super! Als er een probleem is lossen zij dat meteen op, je kan als standhouder echt gerust zijn hier. Het mooie aan Flanders Horse Event is dat de organisatie super is, maar het terwijl toegankelijk is voor bezoekers en de ruiters een kans krijgen om mee te rijden. En laat dat net zijn waar wij met Horse Lounge voor staan: onze ruiters meer kansen bieden.”

Na een goede editie in 2014 kijkt Gino uit naar opnieuw een geslaagde tiende editie:

“Vorig jaar ging het heel goed met de stand maar hadden we pech met het noodweer dat voor de nodige haperingen zorgde tijdens de grote prijs. We hopen dus voor dit jaar hetzelfde, met mooi weer om het helemaal af te maken. De organisatie en het publiek was al super, dus als dat nog mee zit kan het niet stuk. Verder hoop ik dat we nog meer bekendheid verwerven, samen met een paar nieuwe klanten.”

Wat mogen we Horse Lounge dan wensen voor deze feesteditie?

“Dat de mensen die langskomen tevreden zijn, en dat ook wij met een tevreden gevoel kunnen afsluiten zodat we er ook volgend jaar opnieuw bij zijn!”

Fashionista’s opgelet, want Flanders Horse Event 2015 wordt dus écht wel “shop until you drop”, met al dat moois dat deze standhouder in de kijker voor ons zal uitstallen. Vergeet dus zeker niet een kijkje te gaan nemen op de stand van Horse Lounge!

Meer info: http://www.horse-lounge.be/