Camille Demolie: "Wat een gevoel hier in Parijs... "

Camille Demolie: "Wat een gevoel hier in Parijs... "
De derde dag in Parijs werkte volledig toe naar de start van de eerste manche van het nieuwe Riders Masters Cup. Ook voor Camille Demolie was het een drukke zaterdag op de Longines Masters. Toch nam ze even tijd haar BLOG voor Equnews bij te werken.

"Deze morgen hebben we onze eerste proef om 9u15, een 1m35-40 speedproef. Rond 9 uur ben ik gaan  verkennen en dan mijn paard Chica fino losrijden want ik heb nr 18. Ik wil nog eens een goeie klassering in de wacht slepen... maar in mijn enthousiasme krijg ik jammer genoeg 2 foutjes."

Geen tijd voor een teleurstelling ...

"Deze ronde rap vergeten en direct de focus leggen op Foxtrot die in het begin van de 1m45 ranking proef zit. Voor haar derde dag voelt ze nog fris aan en ze springt echt grandioos op het voorterrein! We gaan binnen en Foxtrot doet wat er al lang zat aan te komen, foutloos springen in een ranking proef! Ik ben echt super tevreden met mijn paarden. Nu gaan we genieten van de prachtige sport hier en proberen bij te leren en te stelen met mijn ogen."

"Voor ons zit het erop, ik ben heel dankbaar dat ik hier mocht van genieten en ervaring kon opdoen en met een overwinning met Chica fino en een foutloze ronde in de ranking met foxtrot mag ik op een geslaagd debuut op de Paris masters terugblikken"