Steven Decock op 1 en 3 in springklasse Zwaar te Lo-Reninge

Steven Decock op 1 en 3 in springklasse Zwaar te Lo-Reninge
De West-Vlaamse LRV ruiters kwamen zondag aan de start op het toernooi van Lo-Reninge.

In de hoogste springklasse was het Steven Decock uit Torhout die domineerde. Met Farah van't Heerenveld reed hij naar de winst in een snelle tijd van 39.49 seconden. Hij nam zo een ruime voorsprong op Tijs Vandenberghe. De ruiter uit Middelkerke reed Gamine Van't Stekje foutloos naar de finish in 44.97 seconden.

Met Kairo van het Speienhof tikte Steven Decock in de barrage één balk uit de lepels. Hij strandde zo op de derde plaats. Voor Ann-Florence Noppe en Elegance "F" uit Ardooie was er nog de vierde plaats. Isolde van de Sompele en Floortje Klein Reigaertsvliet uit Westkapelle vervolledigden de top vijf.

In de klasse Midden was de overwinning voor Ruben Lannoo en Luka van de Hazahoeve. De combinatie uit Pittem sprong naar de finish in 38.94 seconden. Lennart Demarez uit Wingene volgde met Hector van de Breemeersen in een tijd van 43.99 seconden.

De derde foutloze combinatie was Leander Cools en Honneur Van Daco uit Izegem. Zij reden door de eindmeet in 50.19 seconden. Laude Vanden Bussche (Indigo van de Lucashoeve) en Lies Coquet (Kitana van de Waaienburg) vervolledigden de top vijf.

De reeksen van de klasse Licht werden gewonnen door Auri Callewaert (V De Vie) uit Ardooie en Geert Storme (Mira van de Pereboom) uit Westkapelle.