Femke D’Hoore niet te stoppen op Llyda Stables

January 16, 2018

De LRV indoor wedstrijden zijn opnieuw volop aan de gang. Op Llyda stables in Destelbergen wisten afgelopen zondag drie combinaties zich te kwalificeren voor de barrage in de klasse Zwaar. Alle drie hielden ze het foutloos in deze tweede ronde. Femke d’Hoore hield daarbij Bart Temmerman op een veilige afstand en greep zo de overwinning.

D’Hoore verscheen aan de start in het zadel van High Wind van tschrijberg (v. Dulf vd Bisschop). De combinatie klokte foutloos af in 34,88 en bleef zo net geen seconde voor op Bart Temmerman in het zadel van de 9-jarige JAlisco van het Eusselshof (v. Cicero Z van Paemel). Temmerman volgde zichzelf op met onder het zadel Fiana.

Lokale springruiter, Nikolas Matthijs strandde net buiten het podium. In het zadel van  Jalisco vd Voorde bleef hij Kurt Laemont met Nanett voor.

In de klasse M moest THomas de Cock Wouter Oelbrandt voor zich dulden. Met exact één seconde verschil snelde Oelbrandt naar de overwinning met Karesse. Thomas de Kock volgde op de tweede en derde plaats met respectievelijk Lanson-R en Irato-R onder het zadel.  De top vijf werd afgewerkt door Nikolas Matthijs (Lucca van de Voorde) en Kurt Laemont (Quolonka) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Bram D’Hoore schreef dan weer de overwinning van de klasse L op zijn naam. Op de rug van It’s Me bleef hij Bart Temmerman met Jade van het Haneweehof en Jolien De Vos met Little Joe vd Hemelseschoot voor.

Klik hier voor de resultaten