Ellen De Swert on top tijdens selectiewedstrijd Jumping Mechelen Indoor Masters

Ellen De Swert on top tijdens selectiewedstrijd Jumping Mechelen Indoor Masters
Op zaterdag was het een drukste van jewelste in het Azelhof in Lier. De eerste selectiewedstrijd voor de Jumping Mechelen Indoor Masters werd gehouden bij Mike Hazebroek.

Bij de senioren 1.20m sprong Ellen De Swert naar de overwinning met haar Escape. Het duo klokte foutloos af in 26,11 seconden en bleef zo nipt voor op Paul Scheirs met Eros van de Kapelleboshoeve (v. Electro). Het duo kruiste de finish foutloos in 26,18 seconden. Niki Geenens volgde eveneens onder de 27,00 seconden. In het zadel van de Toulon -dochter, Gazelle van de Vaelenberg strandde ze op de derde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Axelle Meiresonne (Gaultier) op vier en Danny Van Es (Cliffhanger Vm Z) op vijf.

In de 1.10m rubriek was het De Swert haar partner, Danny Van Es die naar de overwinning sprong. Van Es zadelde Zico V op voor de proef en snelde naar de winst in 23,35 seconden. De Vlaams-Brabantse springruiter bleef zo voor op Niki Geenens met Chelsea vd Radjahoeve. Sacha Marissen vervolledigde het podium met Tarette voor Danny Van Es.

Bij de pony 1.10m ruiter wist Catherine Spits de concurrentie achter zich te houden. Spits klokte foutloos af in 31,02 seconden met Galinka onder het zadel. De jeugdige amazone bleef zo Rania Dindane (Pablo) en Laura Raemdonck (Navayo) voor.

Klik hier voor de resultaten