Dries Blevi, Joke Van Inderdael en Kasper De Boeck pijlsnel naar de winst op het Azelhof

Dries Blevi, Joke Van Inderdael en Kasper De Boeck pijlsnel naar de winst op het Azelhof
Op zondag werden de hoogste hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.10m. Dries Blevi snelde daarbij naar de overwinning in het zadel van de 8-jarige Va-Vite-dochter, Jetadore de Bourguignon. De combinatie stopte de klok op 26,45 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Valentina Hoeben met haar eigen Cherie.

Hoeben klokte foutloos af in 27,66 seconden. Gert Verschoren volgde op de derde plaats met Vendetta. Het duo kruiste de finish in 28,07 seconden. Net buiten het podium strandde Luka Zalozenik met Elvitorioso op vier en Mathias Foelen met Balisto van Difra op vijf.

In de 1.00m rubriek wist Joke Van Inderdael de concurrentie achter zich te houden. Van Inderdael nam net geen twee seconden voorsprong op Yeeke De Winter. Van Inderdael en Orinoco Flow (v. Duc Des Guillons ) stopte de klok op 22,95 seconden. De Winter haalde de finish foutloos in 24,86 seconden met Veneur van 't Berghof (v. Camus).  Maaike Poelman vervolledigde het podium in het zadel van Tiny.

Het jeugdig lokaal geweld, Kasper De Boeck eiste dan weer alle aandacht op in de 90cm Bronze Tour. De Boeck snelde er naar de winst met zijn vertrouwde pony, Rosso. Het duo bleef voor op Xan Weterings (Kantje's Elton) en Nicola Talbut (Otello).

Verdere winnaars:

  • 80cm - Floore Delen : Mira