Win een wildcard voor het Flanders Horse Event in Beervelde

Win een wildcard voor het Flanders Horse Event in Beervelde
Van woensdag 3 tot zondag 7 augustus gaat op het Domein van Stoeterij D'Heyboght in Beervelde het 'Flanders Horse Event' door.

Het 'FHE' is een internationale jumping met 15.000 tot 20.000 bezoekers in een ongedwongen sfeer en in een groene omgeving
Er komen topruiters uit meer dan 20 landen aan de start, er is muziek en kinderanimatie. Daarnaast is er ook lekker eten en tal van leuke standen.
Ieder jaar opnieuw is het Flanders Horse Event een feest voor iedere liefhebber van paarden en paardensport. 5 dagen lang kunt u komen genieten van dit buitengewone event.

Showclass competitie

Voor wie niet de ambitie heeft om wekelijks internationale wedstrijden te rijden, maar toch van de sfeer en de accommodatie wil genieten tijdens een Internationale jumping kan tijdens CSI d’Heyboght toch deelnemen in de Showclass. Meestal gaat hier de aandacht naar jonge of onervaren ruiters. Voor deze reeks hebben we op donderdag, vrijdag en zaterdag een proef op de agenda staan met een hoogte van maximaal 1m10 waar maximaal 30 deelnemers aan kunnen deelnemen.

Equnews is al enkele jaren mediapartner van dit prachtige evenement. Als mediapartner geven zij nu een wildcard weg voor de showclass competitie.

Hoe kan je deze winnen? Stuur een originele foto naar Equnews waarin je aantoont waarom jij zo graag wilt deelnemen aan het 'FHE'. In de foto moet je uiteraard verwijzen naar het Flanders Horse Event.

De foto's moeten voor zaterdagavond 30 juli (20 uur) gemaild worden naar kristof@equnews.com. De winnaar wordt zondag 31 juli bekend gemaakt.