Waar op jumping deze week?

Waar op jumping deze week?
Deze week staan er weer verschillende jumpings op het programma in ons land. Nog niet beslist waar je deze week op jumping gaat? Equnews helpt jou hierbij een handje.

De voorbije twee weken werden er internationale wedstrijden georganiseerd in het Azelhof te Lier. Deze week wordt er opnieuw een Silver Cup verreden. Op woensdag en donderdag zijn er trainingswedstrijden. De Silver proeven zijn op vrijdag en zaterdag, dit telkens vanaf 1m10. Vrijdagavond is er eveneens het Young Horses criterium. Op zondag is er de Low Cup met proeven van 70 cm tot en met 1m10.

Klik hier om in te schrijven.

In de New Flandria Ranch (Torhout) staat er zoals elke vrijdag een oefenparcours klaar. Op zaterdag is er de Silver Cup met proeven die starten op een hoogte van 90 cm en eindigen op 1m35.

Klik hier om in te schrijven.

In Moorsele (Zilveren Spoor) staat de tweede Classic Cup op het programma. Er zijn op donderdag en vrijdag proeven van 1 meter t.e.m. 1m30. Op zaterdag is er de Kleine Grote Prijs (1m40), die vooraf gegaan wordt door eveneens 1m05, 1m15 en 1m25 rubrieken. Zondag zijn er proeven vanaf 80 cm.

Klik hier om in te schrijven.