Topaffiche voor After Summer Party lokt meer dan 2.000 feestvierders!

Topaffiche voor After Summer Party lokt meer dan 2.000 feestvierders!
Voor het 13de jaar op rij organiseert DSJ Events de befaamde After Summer Party te Kampenhout. Er word reikhalzend uitgekeken naar een zeer aantrekkelijke line-up met o.a. Regi op vrijdag en Dimitri Vegas’ verloofde Anouk Matton op zaterdag.

Van bedrijfshal tot eventlocatie

Meer dan 2.000 feestvierders vinden aankomend weekend 21 & 22 oktober de weg naar Kampenhout-sas. En zij worden in stijl ontvangen, kosten noch moeite worden gespaard om elk jaar opnieuw de bedrijfshallen van De Sutter Naturally om te toveren tot een volwaardige discotheek. Compleet met VIP deck, lounge terras en catering, niets wordt aan het toeval over gelaten. De VIP-boxen waren zoals ieder jaar zeer snel uitverkocht. Gewone kaarten zijn nog online beschikbaar of aan de kassa.

Line-up met internationale allures

Ook dit jaar wordt een party om niet te missen. Verspreid over twee avonden brengt After Summer Party dit jaar een enorm aantrekkelijke line-up met bekende DJ’s als Regi, Anouk Mattn, DJ Wout, F.R.A.N.K., de excentrieke Crazy Sir G en onze eigen publieksopwarmer Party DJ Wim. Hiernaast pakken we weer uit met een reeks Live dance acts & ander verrassend entertainment dat de After Summer Party zo uniek maakt in zijn soort.

Info: After Summer vindt plaats op de terreinen van De Sutter Naturally – Vekestraat 48 – 1910 Kampenhout. Alle verdere informatie kan je terugvinden op www.aftersummerparty.be Tickets zijn nog verkrijgbaar in voorverkoop of aan de kassa.