Springclinic met Franke Sloothaak komt dichterbij

Springclinic met Franke Sloothaak komt dichterbij

De springclinic met internationaal springruiter Franke Sloothaak, die door BWP-gewest Oudenaarde op 10 november vanaf 19u30 georganiseerd wordt in Stal Hulsterlo te Meerdonk, komt steeds dichterbij.


De namen van de ruiters voor het tweede gedeelte (vooraf is er een eerste gedeelte gericht op de semi-professionele ruiter), de clinic met dekhengsten, werden reeds bekend gemaakt in vorige berichtgeving. De namen van de hengsten verneemt u via dit artikel. Cayenne Van De Heffinck voor Stoeterij Van De Heffinck, Tonixe voor Stal T&L, Breemeersen Crescendo voor Stoeterij De Breemeersen en Elvis Ter Putte voor Stal De Muze.


Na afloop van de clinic krijgt het publiek ruimschoots de tijd om rechtstreeks vragen te stellen aan Franke Sloothaak. Deze leerrijke avond wordt afgesloten met een gratis vat en de nodige muzikale ambiance.


Inkomkaarten kunnen op voorhand besteld worden voor de democratische prijs van 5 euro. Aan de kassa betaalt u 6 euro. Toeschouwers die vooraf bestellen, krijgen dus 1 euro korting per persoon. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.


Voor kaarten kan u contact opnemen met: 0478 58 44 31 (bellen na 18 uur).


Iedereen is van harte welkom!