Opendeurdagen bij Sellerie Jaipur's Choice

Opendeurdagen bij Sellerie Jaipur's Choice
Met Sellerie Jaipur's Choice is er een ruitersportwinkel in de buurt van Zaventem die jullie zeker zal interesseren.
De winkel is net een beetje anders dan alle andere en opende twee jaar geleden zijn deuren. Tot nu toe is het een echt succesverhaal!
Wie de winkel wilt komen bezoeken moet zeker binnenkort tijdens de opendeurdagen langskomen. Dit zowel van vrijdag 4 tot zondag 6 maart als van 11 tot 13 maart.

De winkel wordt uitgebaat door een jonge, gemotiveerde dame. Ze is 25 jaar oud en runt de zaak helemaal alleen. Toch is het ook een beetje een familiebusiness: haar ouders en vriend springen graag bij om van de shop een groot succes te maken.
Haar klanten keren graag terug en elke dag komen er nieuwe klanten bij. Als we de winkel binnen komen, worden we onmiddellijk overvallen door een warm en gezellig gevoel. Het is duidelijk een winkel waar de klant centraal staat: er wordt ons een kopje koffie aangeboden terwijl men ons helpt om de perfecte producten te vinden. De winkel is ook enorm kindvriendelijk, kinderen zijn er dus meer dan welkom.

De winkel biedt 85 verschillende merken aan en wil zich vooral onderscheiden door exclusieve merken zoals IRIS BAYER, ANNABEL BROCKS, PLASTALIQUE  en SD DESIGN aan te bieden.
JAIPUR'S CHOICE is overigens de enige Belgische verdeler van deze merken. Het doel van de shop is om de klanten speciale producten aan te bieden, het is dan ook niet toevallig dat de stijlvolle collectie zorgvuldig uitgekozen wordt. Het aanbod is erg gevarieerd, voor iedereen wat wils, dus! Aarzel niet om alvast een kijkje te gaan nemen op de Facebook-pagina van de shop waarop elke dag nieuwe producten geplaatst worden. Via deze pagina worden klanten bovendien op de hoogte gehouden van kortingen en promo's.

JAIPUR'S CHOICE is de sponsor van verschillende dressuur-ruiters zoals Julie Dossin, een opkomend talent met veel jonge paarden, die in 2015 een geweldig seizoen reed met haar fantastische merrie FIRST LADY. Ook Steffi Hesters, Louise en Clara Mourlon Beernaert en newbe Magali Castellana worden door de ruitershop gesponsord. Ga dus zeker eens een kijkje nemen naar hun wedstrijden in 2016 en zie hoe ze altijd stijlvol voor de dag komen.

Aarzel vooral niet om eens in deze winkel binnen te springen, eventueel tijdens de opendeurdagen. Hieronder alle informatie.
TRAMLAAN 133
1933 STERREBEEK
www.jaipurschoice.be
0032 2 768 10 86