Ride and drive en krachtproef in Aalter

Ride and drive en krachtproef in Aalter
Naar aanleiding van het laatste en afsluitende weekend van de winterwerking op 20 en 21 februari in de Ranch te Aalter, worden er op zaterdag 20 februari twee showproeven georganiseerd. Er zal een ride and drive doorgaan met aansluitend een krachtproef.

Deze ride and drive zal om 19 uur beginnen. De ruiter zal een kort parcours over enkele sprongen moeten afleggen over een hoogte van 90 cm en vervolgens zal het 2e teamlid een hindernissen-parcours op een mountainbike afleggen. Dit wordt afgelegd op tijd.

Aansluitend zal er om 20 uur een krachtproef zijn die op 1m50 begint met een prijzenpot van minimum 3.000 euro te verdelen over de eerste 3 geklasseerde combinaties.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar krachtproefaalter@gmail.com met vermelding van naam van het paard, de ruiter en de proef waar je voor inschrijft.
Het zal ook nog steeds mogelijk zijn om ter plaatse in te schrijven. Het inschrijvingsbedrag voor de ride and drive bedraagt 20 euro en voor de krachtproef 30 euro. Betalen gebeurt ter plaatse.

De avond wordt afgesloten met een Riders Party met DJ Pieter Van Den Hende.