Nu zaterdag clinic met Dirk Demeersman en zoveel meer

Nu zaterdag clinic met Dirk Demeersman en zoveel meer
De Jonge Fokkers Wambeek bestaan intussen 5 jaar! De voorbije jaren organiseerden zij al verschillende events om de fokkerij in het Pajottenland te promoten zoals de 'National Free Jump Contest' en de 'Dag van de fokker'.

Nu zaterdag organiseren zij voor de tweede maal een springclinic. Voor deze editie wisten zij niemand minder dan Belgisch bondscoach Dirk Demeersman te strikken.
Demeersman zal vanaf 19 uur twee groepen onder de loep nemen.

Starten doet hij met de groep jonge hengsten (4- en 5-jarigen). Daarin zullen Evelyne Van Vreckom (Ligie's Goldstar V.V.), Geert Van Rossem (Mugano Van Klapscheut), Frederik Dekens (Gold Des Peupliers) en Karline De Brabander (L'Hermes de Muze) hun hengsten voorrijden.

Om 20 uur zullen we ervaren combinaties aan het werk zien met Thomas De Wit, Jelle Limbourg, Pieter Kenis en Jan Mertens.
Met zowel Dekens, Kenis als Mertens zijn er 3 nationale kampioenen van LRV aanwezig.

Aansluitend is er de 'Intro Fashion Store Krachtproef'. De winnaar gaat naar huis met een cheque van 500 euro.
Danny Van Es, die deze krachtproef al eens won, zal het daarin opnemen tegen de internationale ruiters Patrik Spits en Mike Van Olst.
Brazilië is ook vertegenwoordigd met Andre Reichmann. De grote favoriet is misschien wel de West-Vlaamse krachtproef specialist van het moment Louis Deforche.
Andere ruiters die reeds bevestigd hebben zijn Lucien Dewachter, Dave Vermandel, Steven Van Rossem, Jelle Limbourg, Steven Van Meerssche, Arno Boon, Channing Van Delft, Nicolas Cartilier en Liesbet Troch.

De avond wordt afgesloten met een Fokkers Party.

Plaats van het gebeuren: Sportstal Vanderhasselt te Fossebaan in Wambeek
Tijdstip: Zaterdag 6 februari vanaf 19 uur

Meer informatie is op de eventpagina terug te vinden.

Affiche clinic 2016