Hippo TV brengt vanavond enkele hoogtepunten van Mechelen

Hippo TV brengt vanavond enkele hoogtepunten van Mechelen

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering op het programma van Hippo TV op kanaal 22 van Telenet. Het programma voor vanavond ziet er als volgt uit:


WOENSDAG 28 JANUARI


19.00 – 20.00u:
Horse & Country
(Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u:
HippoTv Sport!  - Wereldbeker Jumping: CSI5*-W Leipzig


HippoTv Sport! brengt een uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de 9de manche in het huidige wereldbekerseizoen jumping: de CSI5*-W Leipzig.
(commentaar: Donaat Brondeel & David Serlet)


22.30 - 23.00u:
HippoTv


Jumping Mechelen 2014: sfeer
(Op Jumping Mechelen valt er naast topsport ook bakken vol sfeer te beleven.)


Jumping Mechelen 2014: VLP-talenten en –awards
(Tijdens de eerste avond van Jumping Mechelen reserveert de Vlaamse Liga Paardensport de grote A-piste voor haar ruiters, talenten en sportpersoonlijkheden.)


Mechelen Highlights
(Bundeling van enkele hoogtepunten van Jumping Mechelen 2014)


Hippofacts
(In Hippofacts bekijken we de topsportstructuur van de KBRSF, spreken we op Agriflanders met prins Laurent over paarden en andere dieren en tonen we een sensuele videoclip met een hippische toets.)


                 


Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratiste bekijken op kanaal 22.