Extra prijzenpot nu zaterdag in de New Flandria Ranche

Extra prijzenpot nu zaterdag in de New Flandria Ranche

Vanaf nu kan er elke vrijdag een oefenparcours gesprongen worden in de New Flandria Ranch te Torhout. Dit oefenparcours komt in de plaats van de jumping op vraag van verschillende deelnemers. Gelieve hiervoor vooraf te bellen naar Kristof Degrendel (0473 85 62 70).


Zaterdag gaat de eerste Gold Cup van start! Hier kunnen volgende proeven gereden worden: 95 cm, 105 cm, 115 cm, 125 cm en ‘s avonds de 135 – 140 cm.
In deze laatste proef wordt extra prijzengeld geschonken door JPB Building, dit wordt verdeeld over de top 3. Dit komt in het totaal op € 1.000 voor de eerste plaats, € 550 voor de tweede en € 350 voor de derde plaats.
De liefhebbers kunnen zaterdag tijdens de laatste proef genieten van een 4-gangenmenu in de VIP-ruimte. Gelieve in te schrijven ten laatste tegen donderdagavond bij Kristof, dit menu komt op € 60 per persoon.





Voor de jumpings, Silver Cup, Gold Cup en Bronze Cup kan er in geschreven worden tot telkens vrijdag om 14u. Daarna kan er nog ter plaatse worden ingeschreven en wordt het offline tarief gerekend.

Klik hier voor alle informatie.