"BWP Auction Antwerp" vanavond in het Azelhof

"BWP Auction Antwerp" vanavond in het Azelhof
BWP Auction Antwerp is vanavond toe aan haar 13e editie. Na vele jaren is deze auction uitgegroeid tot een vaste waarde in de paardenwereld met als referenties een uitgebreide collectie van gekeurde hengsten en vele internationale springpaarden.

Een strenge en gerichte selectie bepaalt de kwaliteit van onze veiling. Aansprekende veulens en interessante 2-, 3- en 4-jarige paarden uit gerenommeerde prestatiestammen zorgen voor een waardevol en betrouwbaar aanbod met toekomst in sport en fokkerij. Dit geldt zeker ook voor het uitzonderlijk embryo dat zal worden geveild!
Die embryo komt uit de volle zus van Emerald en Diamanthina van 't Ruytershof met als vader Iron Man van de Padenborre (v. Darco) die dit jaar brons won op het BK bij de 7-jarigen en nadien werd verkocht aan Gregory Wathelet.

In de collectie vinden we verder nakomelingen van Tangelo van de Zuuthoeve, Nabab de Reve, Toulon, Air Jordan, Thunder van de Zuuthoeve, Chellano II, Quidam de Revel, Castelino van de Helle, Cicero Z, Numero Uno, For Passion D'Ive Z, Wandor vd Mispelaere en uiteraard ook Kannan!

Klik hier om de volledige collectie te bekijken.

Net voor de veiling, die om 20 uur start, is er nog de Grote Prijs van de Silver League met extra prijzengeld. Na de veiling is er nog een Fokkers Party!
Steeds op zoek naar verbetering, streven wij naar een hoger niveau. Dit brengt u en BWP Auction Antwerp  naar the next level! Be part of it and enjoy!  Wij hopen dat u ervan zal genieten!