Dit zie je vanavond bij Hippo TV

Dit zie je vanavond bij Hippo TV

Vanavond staat op PlattelandsTv alles in het teken van de paardensport. Dit keer kan je op Hippo Tv via kanaal 22 van Telenet naar volgende programma’s kijken:


19.00 – 20.00u:
Horse & Country
(Nederlands paardenprogramma)


21.00 - 22.00u:
HippoTv Sport! (deel 1)  - Wereldbekerfinale 4-spanmennen


HippoTv Sport! brengt een uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de finale van het wereldbekerseizoen 4-spanmennen in Bordeaux.


HippoTv Sport! (deel 2) - Highlights Belgisch Outdoorseizoen


HippoTv Sport! blikt terug op de resultaten van enkele belangrijke hippische wedstrijden op Belgische bodem tijdens het buitenseizoen van 2014.


22.30 - 23.00u:
HippoTv


Hippofacts
(Overzicht van Vlaamse paardennieuwtjes en –weetjes uit de afgelopen maand februari)


Fokkerij: Keros KI
(HippoTv brengt een bezoek aan het gerenommeerde voortplantingscentrum Keros in het West-Vlaamse Passendale.)


Mijn Paard: de hoefsmid
(Hoe besla je een paard en wat komt er allemaal bij kijken? De hoefsmid geeft antwoord)


Op Stap: De Belgische Cavalerie                                              (Politiepaarden krijgen een serieuze training vooraleer ze operationeel de baan opkunnen. We tonen waartegen de paarden bestand moeten zijn)                 


Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22.