Belgische kampioen zoekt dringend hulp

Belgische kampioen zoekt dringend hulp
Begin deze maand werd Lauren Vanlergberghe voor de vijfde keer al Belgisch kampioen in de discipline Voltige. Tijdens Jumping Mechelen zal er eind dit jaar voor het eerst een Wereldbeker Voltige in ons land plaatsvinden. Maar ondanks een startbewijs voor deze Wereldbeker wedstrijd is onze Belgische kampioene nog niet zeker dat zij effectief zal kunnen starten.

Via haar Facebook pagina doet Vanlerberghe een oproep om hulp!

Ik ben Lauren Vanlerberghe, 18 jaar en doe aan internationale voltige. Voltige is turnen op een paard. Ik doe dit met mijn eigen paard Strawinski. Op 26 december is er voor de eerste keer in België een World Cup te Mechelen waarbij ik geselecteerd ben om voor België te starten.
Daar mijn paard Strawinski met een medisch probleem kampt en een dure scan moet ondergaan om dit probleem te kunnen oplossen zoek ik enige steun.
Aangezien ik nog steeds school loop en mijn paard Strawinski zelf moet onderhouden en bekostigen is dit voor mij een onhaalbare kaart.

Ik hoop dat ik via deze weg op de World Cup te Mechelen en volgende wedstrijden terug met Strawinski kan deelnemen.
Alle hulp is welkom, alle kleine beetjes samen maken dit voor mij een meer haalbare kaart om de problemen met mijn paard op te lossen.

Voor wie geen visa heeft en graag zijn steun biedt:
Bankrekeningnummer: BE 50 9730 6527 9418

Klik hier voor het volledige bericht.