Vanaf zondag op HippoTV

October 13, 2017

HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! blikt terug op het afgelopen seizoen van de FEI Classics, de “wereldbeker” voor de internationale eventingruiters. We trekken naar het Franse Pau voor de aftrap van het seizoen en volgen de ruiters zes maches lang. Zo komen we terecht in Adelaide, Kentucky, Badminton en Luhmuhlen. Tot slot reizen we ook nog naar het Britse Burhley voor de allerlaatste manche van het seizoen. Daar wordt beslist wie zich tot kampioen 2016-2017 kroont.

Hippo Tv brengt een nieuwe aflevering van Equestrian World. Die staat helemaal in het teken van de Europese Kampioenschappen. Deze keer geen jumping en dressuur want beginnen doen we in Dortmund voor het EK Voltige. Daar volgen we de Duitse Kristina Boe. Daarna gaat het richting het EK Reining waar de Italiaanse ploeg er alles aan probeert om zichzelf op te volgen als Europees Kampioen. Afsluiten doen we in Göteborg voor het EK Mennen en het EK Para Equestrian.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
07:00 Hippo TV
07:30 Hippo TV Hippo TV Hippo TV
09:30 Hippo TV Hippo TV
10:30 Sport!
13:00 Hippo TV
13:30 Hippo TV Hippo TV
14:00 Sport! Sport!
15:30 Hippo TV Hippo TV
16:30 Hippo TV Hippo TV
18:30 Hippo TV Hippo TV
20:30 Hippo TV
21:00 Sport!
00:30 Hippo TV Hippo TV