Babington over zijn eerste overwinning in Wellington

January 12, 2017

Na zijn overwinning in Palm Beach gisteravond was het even tijd om met Kevin Babington te praten … wat is zijn plan? En hoe blikt hij terug naar zijn overwinning.

“Ik zag Conor als eerste in de ring. Conor reed een feilloze rit, ik heb toen gewoon besloten dat ik Conor zo goed mogelijk moet nadoen,” verklaart Babington. “Ik denk dat ik één galoppas minder heb gereden in het aanrijden van de derde hindernis, alles verliep dus volgens plan.”

Babington blikt enorm tevreden terug naar deze eerste dag. “Voor een eerste dag stond de snelheidsproef goed gebouwd. De parcoursbouwer had genoeg opties ingebouwd zodat je leuk met de galoppassen kon spelen.”

Babington heeft maar liefst 30 paarden klaarstaan voor het Winter Equestrian Festival in Wellington. Vier van deze 30 viervoeters zullen door de ruiter op een Grand Prix-niveau uitgebracht worden.

“Ik heb een enorm leuke groep paarden bij me dit jaar, leuker nog heb ik een enorm leuke groep van klanten en personeel. Ik kijk dus vol verwachtingen uit naar wat het seizoen zal brengen. We zullen het druk hebben.” besluit de springruiter.