Prijzen Pony van Max Sebrechts verkocht naar Aline Sercu

March 17, 2017

Opaline Optima (v. Orchid’s Romario), een van de toppers  van Max Sebrechts is verkocht naar “De Lindehoeve Stables” in Hooglede.

Opaline Optima werd geboren en opgeleid op Stal Optimus in Broechem. Reeds op 6 jarige leeftijd nam ze met succes deel aan proeven van 1m20/1m25.
De moeder van Opaline Optima is een dochter van de internationaal gerenommeerde Dexter Leam Pondi en een zuster van de Grand Prix pony Forban Pondy. Naast Opaline werden uit deze Dexter merrie nog twee nakomelingen van Goliath van De Groeneweg geboren. (Bron: Dries Sebrechts, 2017)

Vorige week nog wist max de 1m20 pony rubriek te winnen met Opaline Optima als enige foutloze in zijn criterium. Nu geeft Max de teugels over aan Aline Sercu die zelfs reeds enkele mooie overwinningen behaald heeft bij de ponies.

Aline is nu 14-jaar en helemaal klaar om haar laatste 2 jaar bij de ponies internationaal uit te pakken. Zo won Aline enkele weken terug nog de 1m20 pony rubriek in Moorsele met haar pony Nero van de Bucxtale. Met Opaline hoopt ze haar troeven te versterken en de ervaring van Opaline Optima zal haar daar zeker bij helpen.

Ann Duquesne, de moeder van Aline, meldt ons dat ze ernaar uit kijkt om haar dochter met deze beide ponies aan het werkt te zien.
“We wisten via-via dat de pony te koop stond aangezien Max nu bezig is aan zijn laatste jaar bij de ponies. De verkoop liep zeer vlot, we zijn de pony voor de eerste maal gaan testen bij Max thuis en het klikte meteen. Opaline is een zeer toffe pony en gelukkig was het meteen een match. Aline heeft de pony dan ook nog eens thuis getest en ook dat ging vlot. We hebben dan ook vrij snel besloten dat deze pony meer dan welkom was bij ons op stal.”

Als alles verloopt volgens plan zullen we Aline met haar beide ponies aan het werk zien tijdens de Internationale Pony competitie in het Azelhof te Lier dat plaatsvindt tijdens de paasvakantie.

We wensen zowel De Lindehoeve Stables als Aline Sercu heel veel succes met haar nieuwe aanwinst !