Isabeau de Laubry voor Marlon Modolo Zanotelli

February 13, 2018

Ongeveer een jaar geleden verhuisde de 10-jarige BWP-merrie, Isabeau de Laubry (v. VDL Cardento) van stal. Tot voor kort was het de Nederlandse amazone, Maureen Bonder die de schimmel merrie uit de fokkerij van Michel Haelterman aan de start bracht. Voortaan is het Marlon Modolo Zanotelli die de merrie zal uitbrengen op een internationaal niveau.

Isabeau debuteerde twee jaar geleden op een vijfsterren niveau met Damien Haelterman in het zadel. Isabeau komt uit de stam van Twiggy du Ri d’Asse (v. Skippy II) waaruit ook Dinero de Laubry (v. Nabab de Rêve) voortkomt. Dinero springt zelf op het hoogste niveau met Alisa Danilova in het zadel en voordien Alexander Onyschenko.

Na enkele ruiterwissels het afgelopen jaar sprong de merrie in het najaar van 2017 nog naar een top klassering met de Nederlandse amazone, Maureen Bonder in Leszno.

Afgelopen weekend debuteerde de Braziliaanse springruiter, Marlon Modolo Zanotelli met Isabeau de Laubry onder het zadel. In Oliva sprong het duo meteen naar een tweede plaats in de 1.45m internationale rubriek.