Grand Cru van de Rozenberg verlaat Jerome Guery.

February 12, 2018

Gisteren werd bekend dat Jerome Guery op een nieuwe troef in zijn stallen kan rekenen. Ondertussen heeft hij echter wel afscheid moeten nemen van zijn Olympische partner, Grand Cru van de Rozenberg (v. Malito de Reves).

De vosruin, gefokt door Joos Verkinderen, haalde meermaals de spotlights met Guery in het zadel. Tijdens hun laatste internationale optreden in Zürich haalde het duo elke dag de prijzen, ook in Basel sprong Guery met Grand Cru in de spotlights.

Vorig jaar was één van de hoogtepunten oa. een elfde plaats op het Europees Kampioenschap en de Grand Prix overwinning van de Longines Global Champions Tour van Miami.

“Het is met veel spijt in het hart dat ik afscheid van je neem,” verklaart Geury. “Bedankt voor alle mooie momenten, voor alle belevenissen. Ik herinner voornamelijk onze Grand Prix overwinningen in La Baule en Miami, maar zeker ook de Olympische Spelen in Rio de JAneiro, het EK, enz.”

Guery gaat verder: “Mezelf en het gehele team zullen je missen, je was een vast onderdeel van onze equipe. we danken je voor alles en wensen je veel succes bij je nieuwe ruiter.”

Voortaan is het Pilar Cordon die de BWP-ruin zal uitbrengen op wedstrijd.

Equnews /

Instagram Guery