Zangersheide veilt uitzonderlijke embryo ...

Zangersheide veilt uitzonderlijke embryo ...
Zangersheide veilt binnenkort opnieuw enkele interessante embryo's. Zonder twijfel is een must-have het Embryo Diamant de Semilly x Kannan. Doordat reeds een geslachtsbepaling is gebeurd, wordt uit de volle zus van Babbe van't Roosakker en het aankomende talent George Z met zekerheid een merrieveulen geboren.

De grootmoeder Usha van 't Roosakker wordt beschouwd als één van de beste fokmerries ter wereld, de bruine Chin Chin-dochter sprong zelf op een 1.50m niveau met Gilbert Deroock. Usha is de moeder van toppaarden zoals Babbe van 't Roosakker (v. Kannan), George Z (v. Kannan), Britt van 't Roosakker (v. Equest Carnute), Centoia van 't Roosakker (v. Cento), Equador van 't Roosakker (v. Nabab de Reve) en Emperio van 't Roosakker (v. Nabab de Reve). Calla (Centoia van 't Roosakker), sprong enkele jaren terug nog succesvol naar de overwinning in de Global Champions Tour van Parijs met Ben Maher in het zadel. Emperio van 't Roosakker sprong enkele weken terug nog naar een tweede plaats op het Winter Equestrian Festival in Wellington.

Ook Equador van 't Roosakker bewijst nog dagelijks de kwaliteit van deze moederlijn met Frederic David in het zadel. Vader van het embryo is niemand minder als de statige Le Tot de Semilly-zoon, Diamant de Semilly.

Deze hengst heeft zichzelf zowel in de sport als in de fokkerij reeds meermaals bewezen. De SF-hengst sprong zelf met Eric Levallois op een 1.60m niveau en is de vader van meerdere top paarden.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

https://www.youtube.com/watch?v=b6KUYBcoeoM